Grönt är skönt

Är det bara jag eller längtar du också efter varmare dagar och mer grönt utomhus? Vårlängtan har börjat ta grepp om mig vilket gjorde det ännu roligare att göra en ny sats Sour Envy Spatvål häromdagen! Jag tar djupa andetag av frisk citron som fortfarande hänger i luften när jag plockar upp min gröna karaff för att fylla på citron- & gurkvatten i mitt gröna glas. Ja, ska det vara grått och kallt ute får jag allt lägga till lite extra grönt inomhus!

gurkvatten

Sour Envy Spatvål görs på färsk ekologisk avokado och grönt te

Har du aldrig tvättat dig med tvål gjord på färsk ekologisk avokado och grönt te föreslår jag att du gör det nu! Detta är en av mina favoriter! Ska jag vara ärlig så är alla våra tvålar mina absoluta favoriter, men just nu känns grönt väldigt rätt.

Sour Envy Spatvål tvålsmet redo att hällas i formar

En avokado tvål tillverkad helt utan färgtillsats är så klart drömmen, men vet du vad som händer med en avokado som skalats och lämnats på diskbänken? Just det, den blir brun! Den blir inte dålig av det, men vackert är det inte. Citronoljan hjälper till att skydda mot oxidationsprocessen och naturlig grön oxid håller färgen fräsch, grön och skön.

Vi använder bara oxider och micas som skapade av naturen i våra produkter

Visst blev det fint med lite extra grönt på toppen också!

Sour Envy Spatvål så fin den blev i formen

Sour Envy Spatvål

 

Har du testat våra produkter än?

Till Webshoppen

Webshoppen är för tillfället stängd och inga ordrar kommer genomföras, men kika gärna på andra sidor och våran blogg. Välkommen åter!